Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingvoordeel scholingskosten op de helling

De belastingaftrek voor kosten van scholing gaat op de helling. Onderwijsminister Jet Bussemaker komt binnenkort met plannen voor wijziging van de huidige regeling, zei ze vrijdagochtend op het Binnenhof. Vooral hoger opgeleiden en mensen die zich toch wel (bij)scholen, maken gebruik van het belastingvoordeel zoals dat nu wordt geboden.

Zo werkt de regeling niet mee aan gelijke kansen voor iedereen, aldus de bewindsvrouw. ''Ze doet niet wat ze eigenlijk moet doen, namelijk mensen die het het meest nodig hebben stimuleren zich bij te scholen.'' Daar wil ze nu snel iets aan doen. Ze baseert zich op bevindingen van het Centraal Planbureau, dat de geringe effecten van de aftrek begin deze zomer al aan de kaak stelde.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X