Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Nederlanders emigreren vanwege onrust, ruimtegebrek en mentaliteit

Van de Nederlanders met plannen om te verhuizen naar het buitenland, zegt 24 procent meer rust, ruimte en natuurlijke omgeving voor de opvoeding van hun kinderen te willen. Dat blijkt uit een onderzoek onder elfduizend bezoekers van de Emigratiebeurs zaterdag en zondag.

Van de ondervraagden is 23 procent klaar met de Nederlandse mentaliteit, 16 procent vertrekt vanwege een nieuwe baan en eveneens 16 procent verhuist naar het buitenland na het pensioen. Voor 13 procent is de migrantencrisis een reden om Nederland te verlaten. Van de totale bevolking denkt 2 tot 3 procent serieus na over emigreren naar het buitenland. Vorig jaar emigreerden 148.000 mensen uit Nederland. Dat is 41 procent meer dan tien jaar geleden, blijkt uit cijfers van het CBS.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X