Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


VVD maakt gehakt van pensioenplan FNV

De VVD ziet niets in het plan van de FNV voor een inkomensafhankelijk pensioen. De FNV legt de rekening iedere keer bij een ander neer, aldus Tweede Kamerlid Helma Lodders (VVD) vrijdag. Volgens Lodders bedrijft de FNV inkomenspolitiek via de pensioenen. Ze vindt dat bizar en zegt dat het juist hoog tijd is voor een meer individueel pensioen in plaats van nivellering. Dat heeft meer voordelen, zoals de vrijheid om te kiezen hoe je je pensioen laat uitbetalen, aldus de VVD-politica. Ook kan je je pensioen gemakkelijker meenemen als je van baan wisselt. Volgens haar sluit dat ook beter aan bij de huidige arbeidsmarkt waarbij ''je niet meer dertig jaar voor één baas werkt.''

FNV-bestuurder Gijs van Dijk stelt voor om, bij hetzelfde premiepercentage, hogere inkomens minder pensioen te laten opbouwen en lagere inkomens juist meer.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X