Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingdienst vernieuwt website

Sinds 20 januari staat de nieuwe website van de Belastingdienst online. Niet alleen het uiterlijk van Belastingdienst.nl is veranderd. In de nieuwe opzet is actuele en veelgevraagde informatie makkelijker vindbaar en komen bezoekers sneller bij de voor hen belangrijke acties. Ook op mobiele telefoon of tablet is de website voortaan zonder problemen te raadplegen en te gebruiken.

Op de nieuwe website vindt de bezoeker snel actuele onderwerpen en de meest geraadpleegde informatie via ‘uitgelicht’. De informatie is gerangschikt rond thema’s zoals toeslagen en ondernemen. De nieuwe opzet maakt het makkelijker voor de bezoeker om op de juiste plek in actie te komen om bijvoorbeeld aangifte te doen of een toeslag te wijzigen. Nadere achtergrondinformatie is ook goed te vinden. In de ‘bibliotheek’ van de website is de vertrouwde, uitgebreide informatie te vinden voor zowel particulieren als ondernemers.

Getest door burgers en bedrijven
Voor de livegang is de nieuwe website uitgebreid getest. In december kregen ruim 2.000 burgers en bedrijven de kans de vernieuwde opzet uit te proberen. Daarnaast bezochten nog eens 6.000 medewerkers van de Belastingdienst de testversie van de site. De reacties van burgers, bedrijven en medewerkers waren erg positief. Inmiddels zijn de belangrijkste verbeterpunten uit de testfase verwerkt en staat de nieuwe website live.

Moderne interactie met burgers en bedrijven
De vernieuwing van de website is een onderdeel van de modernisering van de Belastingdienst. Met de vernieuwde website wordt beter ingespeeld op de actuele informatiebehoefte van bezoekers. Door burgers en bedrijven online beter van dienst te zijn, kunnen onnodige telefoontjes en fouten worden voorkomen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X