Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Zorgkosten buiten Europa uit basispakket

Nederlanders die vanaf 2017 buiten Europa met vakantie gaan zijn niet meer verzekerd voor medische zorg via de basisverzekering. Zij moeten straks een aanvullende of een reisverzekering afsluiten.

Dat is het gevolg van een wetsvoorstel van minister Edith Schippers van Volksgezondheid waar de ministerraad vrijdag mee instemde. Volgens het kabinet hoeven zorgkosten die buiten Europa gemaakt worden niet collectief te worden betaald. De beperking van de zogeheten werelddekking geldt niet voor mensen die voor hun werkgever of voor hun beroep in het buitenland verblijven.

Ook is er een uitzondering wanneer iemand zorg nodig heeft die wel in het pakket zit, maar die alleen buiten Europa verkrijgbaar is. Met de beperking van de zogeheten werelddekking is volgens Schippers een besparing van 60 miljoen euro per jaar gemoeid.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X