Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingverdrag Nederland en Duitsland gaat in op 1 januari 2016

Woont u in Nederland en hebt u inkomen uit Duitsland? Of woont u in Duitsland en hebt u inkomen uit Nederland? Dan krijgt u te maken met 2 landen die belasting kunnen heffen over hetzelfde inkomen. Om dat te voorkomen, hebben Nederland en Duitsland onderling afspraken gemaakt. Deze afspraken zijn vastgelegd in een belastingverdrag. Dit verdrag stelt vast welk land het recht heeft bepaalde belastingen te heffen, en waarover. Op 1 januari 2016 treedt een nieuw belastingverdrag met Duitsland in werking.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X