Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Vakantiegeld mogelijk lager dan u gewend bent

Krijgt u een bijzondere beloning, zoals vakantiegeld, een bonus of een 13e maand, in 1 keer uitbetaald? Dan is het bedrag dat u krijgt misschien lager dan u gewend bent.

Krijgt u een bijzondere beloning, zoals vakantiegeld, een bonus of een 13e maand, in 1 keer uitbetaald? Dan houdt uw werkgever of uitkeringsinstantie hierop loonheffing in, net als op uw maandelijkse loon of uitkering. Door een nieuwe berekening van de loonheffing, is uw vakantiegeld of andere bijzondere beloning in 2015 lager dan u gewend bent.

Waarom is dit?
Kreeg u in 2014 een bijzondere beloning, bijvoorbeeld vakantiegeld, een bonus of een 13e maand? Uw werkgever of uitkeringsinstantie kon toen nog geen rekening houden met de juiste bedragen van de algemene heffingskorting en arbeidskorting. Misschien betaalt u daardoor over 2014 belasting bij, of krijgt u minder belasting terug dan u had verwacht. Met deze nieuwe berekening wordt dat grotendeels voorkomen.

Dit betekent niet dat u nooit meer hoeft bij te betalen of minder dan verwacht terugkrijgt. Op het moment dat u bijvoorbeeld bij 2 werkgevers in dezelfde periode werkt, kan het zijn dat daardoor alsnog te weinig belasting wordt ingehouden.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X