Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Eerste aanslagen inkomstenbelasting 2014 verstuurd

Bericht Belastingdienst: Wij hebben de eerste aanslagen inkomstenbelasting over 2014 verstuurd. Vandaag ontvangen ongeveer 1 miljoen mensen hun belastingaanslag over 2014. Ook hebben al 600.000 mensen een digitale aanslag ontvangen in hun Berichtenbox op MijnOverheid.

Hebt u vóór 15 april aangifte inkomstenbelasting 2014 gedaan, dan krijgt vóór 1 juli bericht. Maar wij proberen mensen die vóór 6 mei aangifte hebben gedaan, ook vóór 1 juli bericht te sturen.

Definitieve of voorlopige aanslag
U krijgt meteen een definitieve aanslag of eerst een voorlopige aanslag. Vorig jaar ontvingen ruim 5,5 miljoen mensen meteen een definitieve aanslag. Wij verwachten er dit jaar meer te versturen.

Digitale aanslag
Een deel van de mensen ontvangt voor het eerst ook een digitale aanslag in de Berichtenbox, uw persoonlijke digitale brievenbus op MijnOverheid. De digitale aanslag is dit jaar nog een proef en wij versturen die naast de papieren aanslag. Ook als u uw Berichtenbox nog niet hebt geactiveerd, ontvangt u hierin mogelijk een digitaal bericht. Wij raden u aan om het account van uw Berichtenbox te activeren, als u dit nog niet hebt gedaan. Meer informatie over digitale post van de Belastingdienst en activeren van uw Berichtenbox, leest u via Digitale post.

Extra tijd om te betalen
Ontvangt u een te betalen aanslag inkomstenbelasting of inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet over 2014, dan krijgt u eenmalig automatisch 4 maanden extra de tijd om te betalen. Dit geldt voor alle aanslagen met een datum vanaf 1 mei 2015 tot en met 30 juni 2016. Die extra ruimte om te betalen, komt boven op de standaardbetalingstermijn van 6 weken. U hebt dus ruim 5 maanden de tijd om te betalen. U krijgt hierover apart een brief.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X