Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"



Translate this site


Helft kiezers verwacht VVD-plan belastingen

Bijna de helft (49 procent) van de kiezers verwacht dat het nieuwe belastingplan van het kabinet vooral een VVD-plan wordt. Volgens de peiling van Maurice de Hond denkt maar 14 procent van de kiezers dat de plannen vooral een PvdA-signatuur krijgen. Van de PvdA-stemmers denkt maar liefst 59 procent dat er een VVD-plan uit zal komen.

Van de VVD'ers denkt 28 procent dat er uiteindelijk een VVD-belastingplan zal komen en een kwart van deze kiezers denkt dat de belastingplannen vooral uit de PvdA-koker zullen komen. SP-stemmers denken het vaakst dat de VVD de boventoon zal voeren: 74 procent. Van alle kiezers samen denkt een kwart dat het om een ,,evenwichtig compromis'' zal gaan.

Volgens De Hond zijn er ook deze week nauwelijks verschuivingen in het aantal zetels dat de partijen zouden krijgen als er nu verkiezingen zouden zijn. ,,De laatste echte verschuiving was toen Jesse Klaver fractievoorzitter van GroenLinks werd'', aldus de opiniepeiler. De PvdA wint deze week één virtuele zetel en komt daarmee op tien zetels. D66 verliest een zetel en gaat naar 17 zetels.

De VVD is in de peilingen nog de grootste partij, met 25 zetels, gevolgd door de SP met 23 zetels en CDA met 22. De PVV staat op 21 zetels en GroenLinks op 14.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X