Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Europese cruisemarkt goed voor 40 miljard

De Europese cruisesector was vorig jaar goed voor een omzet van 40,2 miljard euro, 2,2 procent meer dan in 2013. Nederland droeg hieraan 399 miljoen euro bij, een plus van 11,8 procent. Dit blijkt uit een vrijdag gepubliceerd rapport van Cruise Lines International Association (CLIA).

In 2014 ging een record van 6,39 miljoen Europeanen op cruisevakantie. Dit is een kleine groei van 0,5 procent vergeleken met een jaar eerder en 30 procent van alle cruisepassagiers wereldwijd, aldus de vereniging van cruiserederijen.

Scheepswerven blijven wereldwijd de belangrijkste spelers in de markt. Tot 2018 plaatsen rederijen 29 orders voor de bouw van nieuwe cruiseschepen, die een waarde vertegenwoordigen van bijna 16 miljard euro. Alleen al in 2014 spendeerden cruiserederijen 4,5 miljard euro in Europa aan onderhoud en nieuwbouw van cruiseschepen. Dit is 12,8 procent meer dan in 2013.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X