Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Onroerende zaak in het buitenland met een schuld?

Bericht van de Belastingdienst: Hebt u een onroerende zaak in het buitenland met een schuld? En hebt u een aanslag inkomstenbelasting over 2014 gekregen? Misschien klopt deze aanslag niet. Sommige gegevens zijn dubbel verwerkt. Daardoor is het bedrag van de aanslag verkeerd berekend.

Voor wie?
Iedereen die:
  • online aangifte 2014 heeft gedaan met Mijn Belastingdienst
  • bij de vraag 'Woningen en andere onroerende zaken' een onroerende zaak in het buitenland heeft ingevuld en daarbij een schuld heeft vermeld
  • een aanslag inkomstenbelasting over 2014 heeft gekregen
Wat doen we voor u?
U krijgt zo snel mogelijk een juiste aanslag van ons.

Wat kunt u nog doen?
U hoeft niets te doen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X