Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingdienst straks onpersoonlijk en onbereikbaar

Als we niet uitkijken is er straks geen persoonlijk contact met de Belastingdienst meer mogelijk en kunnen mensen voortaan ook geen bezwaar meer aantekenen tegen een beslissing van de fiscus. Daarvoor waarschuwt Marnix van Rij, voorzitter van de Orde van Belastingadviseurs, op BNR.

Hij reageert op de aangekondigde bezuinigingen bij de Belastingdienst waar 4.000 tot 5.000 banen gaan verdwijnen. Van Rij maakt zich grote zorgen: “De belangrijkste zorg is de bereikbaarheid van de Belastingdienst en of je daadwerkelijk nog contact hebt van mens tot mens."

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X