Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"



Translate this site


Belastingdienst roept ondernemers op eerder btw-aangifte te doen

Inmiddels hebben er meer dan 7 miljoen mensen hun aangifte inkomstenbelasting 2014 gedaan. Voor particulieren die geen uitstel hebben aangevraagd vervalt de inzendtermijn op 30 april. Dat is ook het einde van de aangiftetermijn voor diverse ondernemersbelastingen. Door de samenloop met de particuliere aangifte inkomstenbelasting wordt er gedurende eind april veel drukte verwacht op de website van de Belastingdienst. Om te voorkomen dat ondernemers inlogproblemen ondervinden en daardoor te laat aangifte doen en betalen, worden ondernemers nu opgeroepen eerder dan normaal aangifte te doen.

Vandaag en morgen stuurt de Belastingdienst een bericht naar ondernemers die hebben aangegeven door de Belastingdienst geïnformeerd te willen worden via e-mail. Daarin wordt gevraagd aan ondernemers die voor 1 mei aangifte moeten doen om de aangifte vóór 24 of 27 april in te sturen. De e-mail maakt duidelijk dat de eventuele betalingen niet gelijktijdig met de aangifte hoeven te gebeuren. Voor de Belastingdienst is het belangrijk dat de verschuldigde omzetbelasting in ieder geval op 30 april 2015 op de rekening van de Belastingdienst staat.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X