Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Wat is er sinds het uitbreken van de crisis gebeurd?


"Op zichzelf is de crisis voorbij", zei minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem begin mei. Anderhalf jaar eerder nationaliseerde hij nog SNS Reaal, maar de bewindsman durfde de stelling aan. Wat is er sinds het uitbreken van de crisis gebeurd? Een overzicht.

3 december 2012: Europa bereikt akkoord over bankentoezicht
De ministers van Financiën van de 27 EU-landen zijn het eens geworden over een gezamenlijke toezichthouder op de bankensector. Ongeveer tweehonderd grote banken, met meer dan 30 miljard euro op de balans, komen onder het nieuwe toezicht van de ECB.

Februari 2013: SNS Reaal in staatshanden
SNS Reaal wordt dor de Nederlandse Staat genationaliseerd en kost de overheid 3,7 miljard euro. De bank kon de schuldenlast van de vastgoedtak niet meer dragen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X