Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Benoeming directeur-generaal Fiscale Zaken

De heer dr. P. F. (Pieter) Hasekamp wordt directeur-generaal Fiscale Zaken bij het ministerie van Financiën. De ministerraad heeft besloten hem voor te dragen op voorstel van de ministers Blok voor Wonen en Rijksdienst en Dijsselbloem van Financiën. De benoeming gaat in op 15 mei 2015.

De heer Hasekamp (1965) is sinds 2008 algemeen directeur bij Zorgverzekeraars Nederland (ZN). Daarvoor was hij werkzaam bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (onder meer als directeur Zorgverzekeringen) en het ministerie van Financiën (onder meer als afdelingshoofd bij de Inspectie Rijksfinanciën).

De heer Hasekamp studeerde Algemene Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en promoveerde aan het European University Institute in Florence. Hij volgt drs. A. (Angelique) Berg op die per 1 januari jl. is benoemd tot directeur-generaal Volksgezondheid bij het ministerie van VWS.

De benoeming van de heer Hasekamp is tot stand gekomen via de procedure voor de topmanagementgroep van de Algemene Bestuursdienst.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X