Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingdienst moet 68.000 euro betalen aan zwartspaarder

De Belastingdienst moet een vermeende zwartspaarder 68.000 euro betalen en bovendien binnen twee weken reageren op de bezwaarschriften van de man, op straffe van een dwangsom van 54.000 euro per dag met een maximum van 1,6 miljoen euro. Dat bepaalde het Gerechtshof Den Bosch. De advocaat van de zwartspaarder noemt het een unicum in de fiscale rechtspraak. Dat meldt Telegraaf.nl.

De Belastingdienst spoorde de zwartspaarder op via een anonieme tipgever. De zwartspaarder gaf toe in 1996 een rekening te hebben geopend bij een buitenlandse bank. De Belastingdienst vermoedde dat de man meer geheime rekeningen had. Hoewel de man dit ontkende, legde de Belastingdienst hem toch flinke aanslagen op en weigerde zijn bezwaarschriften te behandelen.

Het gerechtshof oordeelde dat de Belastingdienst hiermee te ver ging. De Belastingdienst bestudeert momenteel de uitspraak en heeft nog niet gereageerd.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X