Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Online aangifte 2014: Probleem met levensonderhoud kinderen

Doet u aangifte inkomstenbelasting over 2014 met de online aangifte? Hebt u een fiscale partner en recht op aftrek voor levensonderhoud van kinderen jonger dan 21 jaar? Controleer uw aangifte dan extra goed. Door een fout in de online aangifte kunt u namelijk in sommige gevallen de aftrek voor levensonderhoud van kinderen niet verdelen tussen uzelf en uw partner. Het gevolg is dat u de aftrek helemaal niet krijgt.

Dit is het geval als de volgende 2 zaken voor u gelden:
  • U hebt een fiscale partner.
  • U hebt geen andere aftrekposten dan de aftrek voor levensonderhoud kinderen.
Wat kunt u doen?
Geldt dit voor u? Wacht dan met het versturen van uw aangifte. Het probleem is naar verwachting op dinsdag 10 maart verholpen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X