Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingdienst de fout in met kapitaalverzekeringen

Een fout in de vooraf ingevulde belastingaangifte heeft grote verwarring gezaaid. Honderden mensen klagen dat de Belastingdienst ten onrechte denkt dat zij een kapitaalverzekering hebben. Zulke kapitaalverzekeringen, ook bekend als spaar- of beleggingsverzekeringen, ziet de Belastingdienst als vermogen dat (boven het heffingsvrije vermogen van 21.139 euro, of 42.278 euro voor mensen met een fiscale partner) tegen 1,2 procent wordt belast in box 3. Verbouwereerde belastingbetalers liepen de afgelopen dagen vast toen de fiscus hen vroeg de gegevens van hun kapitaalverzekering in te vullen, terwijl zij die niet hebben.

Hersteld
Volgens een woordvoerder van de Belastingdienst wordt de fout in de nacht van dinsdag op woensdag hersteld. Ook plaatst de fiscus een bericht op Mijn Belastingdienst, de website waar aangifte gedaan kan worden. De zegsman kon niet zeggen hoeveel mensen gedupeerd zijn. Sinds gisteren kunnen Nederlanders aangifte inkomstenbelasting doen. Door grote drukte lag de website van de Belastingdienst direct al urenlang plat.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X