Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Zwartspaarders winnen zaak van Belastingdienst

De Belastingdienst heeft een rechtszaak verloren tegen een aantal zwartspaarders. Die hoeven nu geen belasting te betalen over hun tegoeden op geheime spaarrekeningen in Luxemburg. De fiscus was de spaarders op het spoor gekomen door een anonieme tipgever, maar weigert de naam van die tipgever prijs te geven. En dat had wél gemoeten, zegt het gerechtshof.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X