Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.
Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"
Translate this site
Pechtold eist lagere belastingdruk
De belastingdruk in Nederland is op het hoogste niveau sinds 1995. Dat is zorgelijk voor de werkgelegenheid. Het belangrijkste doel voor de komende tijd is lastenverlichting. Dat zegt D66-leider Alexander Pechtold zaterdag. In een interview met De Telegraaf zegt Pechtold verdeeldheid en gebrek aan ambitie te zien bij kabinet en coalitie.
Volgens de D66-leider is de ambitie van het kabinet om het belastingstelsel te hervormen "tot het nulpunt gedaald. In de coalitie valt te horen dat er onvoldoende geld is, dat nodig wordt geacht als smeermiddel bij een belastingherziening".
"Tegelijkertijd geeft de rijksoverheid de komende twee jaar 13 miljard meer uit. Nou, daar mag best op bezuinigd worden. Wij eisen een belastingstelsel waarin de belangrijkste aanjager zit voor werkgelegenheid: het verlagen van loonbelasting", aldus Pechtold.
Het kabinet wil volgens Pechtold de uitgaven laten stijgen van 250 miljard euro in 2015 naar 263 miljard euro in 2017 en het weigert deze stijging te beperken. Hij ziet wel verschillen tussen de coalitiefracties. "Ik denk dat de VVD het wel wil. De VVD zegt: houd koers. Maar dan drijven ze af. Want ze liggen stil. Ik heb geregeld op zeilboten gezeten. Koers houden met een stilliggende boot."
Kritiek
Pechtold kritiseert PvdA-senator Marleen Barth. "Als ik dan mevrouw Barth vorige week hoor zeggen dat Nederland aan rust toe is, dan denk ik: Hoezo? Aanpakken. We hoorden het ook in Balkenende-IV: Nederland is hervormingsmoe. Nou, als dat uit de coalitie komt, is dat een veeg teken."
Geplaatst door Vincent de Groot van
Robelco Tax Services
op
zondag, februari 22, 2015
Labels:
Belastingdruk,
Rijksoverheid