Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Nieuwe recordhouder legt aan in Rotterdamse haven

Het grootste containerschip ter wereld, de MSC Oscar, komt op 2 maart naar de Rotterdamse haven. De gigant is 396 meter lang, 59 meter breed en kan 19.224 containers vervoeren. Het schip is daarmee een fractie groter dan de CSCL Globe, dat eerder het grootste containerschip was.

De MSC Oscar is 396 meter lang, 59 meter breed en kan 19.224 containers vervoeren. Ze is met weliswaar niet langer dan de vorige recordhouder, maar kan wel iets meer containers meenemen. De Oscar heeft plek voor 19.224 20-voetcontainers. De 400 meter lange Globe kan er 19.100 kwijt.

De laatste tijd wordt het ene na het andere megaschip te water gelaten. Een woordvoerster van het Havenbedrijf Rotterdam weet te vertellen dat een nog groter containerschip dan de MSC Oscar al in de maak is.

Nog groter
De laatste tijd wordt het ene na het andere megaschip te water gelaten. En hoewel er ruim 39.000 auto's in de MSC Oscar passen, of 117 miljoen paar schoenen, kan het altijd groter. Een woordvoerster van het Havenbedrijf Rotterdam weet namelijk te vertellen dat een nog groter containerschip al in de maak is.

Onlangs meerde ook nog een ander reuzenschip af in Rotterdam: de Pioneering Spirit, voorheen Pieter Schelte. Dit schip voor offshore diensten is 382 meter lang en wel 124 meter breed. Het vaartuig wordt in Nederland afgemonteerd en blijft de komende maanden bij de Tweede Maasvlakte liggen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X