Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Inlevertermijn aanvragen VA 2015 buitenlandse belastingplichtigen verruimd

Bericht van de fiscus: Door een storing konden wij het formulier Verzoek of wijziging voorlopige aanslag 2015 voor buitenlandse belastingplichtigen niet op tijd leveren. Wij hebben daarom de inlevertermijn verruimd.

Hebt u uiterlijk op 19 december 2014 een voorlopige aanslag 2015 ingediend? Dan krijgt u in januari 2015 bericht. Voor verzoeken die wij vanaf 20 december 2014 hebben ontvangen, garanderen wij dit niet.
Voor wie?
Buitenlandse belastingplichtigen die een voorlopige aanslag 2015 hebben aangevraagd.
Wat doen we voor u?
Wij hebben de inlevertermijn van het formulier Verzoek of wijziging voorlopige aanslag 2015 voor buitenlandse belastingplichtigen verruimd.
Wat kunt u nog doen?
Hebt u uiterlijk op 19 december 2014 een voorlopige aanslag 2015 ingediend? Dan krijgt u in januari bericht over uw voorlopige aanslag. U vraagt uw voorlopige aanslag aan met het formulier Verzoek of wijziging voorlopige aanslag 2015 voor buitenlandse belastingplichtigen. Voor verzoeken die wij vanaf 20 december 2014 hebben ontvangen, garanderen wij niet dat u in januari 2015 bericht krijgt.
Actueel
In tegenstelling tot wat hierboven staat, hebben wij voor sommige voorlopige aanslagen meer tijd nodig. Dat kan betekenen dat u niet in januari maar in februari bericht krijgt over uw voorlopige aanslag. Degenen die het betreft, krijgen binnenkort een brief met meer uitleg hierover.
Bron

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X