Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Toeslagen: wat verandert er in 2015?

In 2015 zijn er veranderingen in de toeslagen. Zo verandert de overheid de bijdrage in de kosten van uw zorgverzekering, kinderopvang en kinderen. Wilt u weten wat er voor u verandert? Kijk dan bij Uw toeslagen in 2015.

Uw voorschot voor 2015
Met een proefberekening kunt u zien of de hoogte van uw toeslag verandert. Uw voorschot ziet u uiterlijk 10 december in Mijn toeslagen. Voor eind december ontvangt u ook per post bericht over uw voorschot voor 2015. Hebt u volgens ons geen recht meer op toeslag? Dan sturen wij u hierover altijd een brief.

Geef wijzigingen aan ons door
Wordt uw inkomen in 2015 hoger of lager? Wijzigt het uurtarief van uw kinderopvang? Geef deze en andere wijzigingen aan ons door met Mijn toeslagen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X