Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Inlevertermijn aanvragen VA 2015 buitenlandse belastingplichtigen verruimd

Door een storing kon de fiscus het formulier Verzoek of wijziging voorlopige aanslag 2015 voor buitenlandse belastingplichtigen niet op tijd leveren. Daarom is de inlevertermijn verruimd. Hebt u vóór 20 december 2014 een voorlopige aanslag 2015 aangevraagd? Dan krijgt u in januari 2015 bericht.

Voor wie?
Buitenlandse belastingplichtigen die een voorlopige aanslag 2015 hebben aangevraagd.

Wat doet de fiscus voor u?
Zij hebben de inlevertermijn van het formulier Verzoek of wijziging voorlopige aanslag 2015 voor buitenlandse belastingplichtigen verruimd.

Wat kunt u nog doen?
Hebt u vóór 20 december 2014 een voorlopige aanslag 2015 aangevraagd? Dan krijgt u in januari bericht over uw voorlopige aanslag. U vraagt uw voorlopige aanslag aan met het formulier Verzoek of wijziging voorlopige aanslag 2015 voor buitenlandse belastingplichtigen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X