Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belangrijk bericht van de fiscus: Waarschuwing voor neptelefoontjes

De fiscus krijgt meldingen van neptelefoontjes aan burgers en bedrijven. Daarin wordt geëist dat er een belastingschuld wordt betaald. U herkent een neptelefoontje als de beller afwijkt van de regels die de fiscus aanhoudt.

Als zij u bellen over een belastingschuld, houden zij zich aan de volgende regels:
  • Zij verwijzen altijd naar eerdere correspondentie die bij u bekend moet zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aanslag, een betalingsherinnering of een lopende betalingsregeling.
  • Betalingen maakt u alleen over op IBAN (rekeningnummer) van de Belastingdienst NL86INGB 0002 4455 88.
  • Zij vragen u nooit om uw bankgegevens, wachtwoorden of inlogcodes.
  • U ontvangt altijd een bevestiging van afspraken over een betalingsregeling.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X