Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


EU breidt onderzoek belastingdeals uit naar alle lidstaten

De Europese Commissie wil van alle EU-landen weten of zij belastingafspraken hebben gemaakt met individuele bedrijven, en zo ja met welke. Dat maakte eurocommissaris Margrethe Vestager (mededinging) woensdag bekend. Eerder bleef het onderzoek beperkt tot zes lidstaten, waaronder Nederland.

Brussel vermoedt dat de afspraken die sommige lidstaten hebben gemaakt met multinationals neerkomen op staatssteun. Om te kunnen vaststellen of de concurrentie wordt verstoord door ''selectieve belastingvoordelen'' is volgens Vestager een volledig beeld nodig van de belastingpraktijken in de EU.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X