Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Storing belastingdienst: "Geen uitstel betaling"

Aangifte omzetbelasting is nog altijd niet mogelijk. De site van de belastingdienst kampt al sinds dinsdagmiddag met een storing. Ondernemers kunnen daardoor geen btw-aangifte doen. Bedrijven krijgen voor de aangifte uitstel tot en met 4 november, maar betalingen moeten wel op 31 oktober binnen zijn, zo meldt de belastingdienst. Wanneer er weer aangifte kan worden gedaan is nog altijd onduidelijk. "We raden aan aangifte te doen zodra het weer werkt", aldus de belastingdienst.

Wel op tijd betalen?
Opvallend genoeg moet de betaling wel op 31 oktober binnen zijn. "Bij de betalingen hebben we geen storing." Ook als je geen aangifte kunt doen? "Ja, je moet dan zelf de verschuldigde omzetbelasting uitrekenen en betalen." Toch hebben veel ondernemers een betalingskenmerk nodig die zij alleen via het beveiligde online gedeelte van de website van de belastingdienst kunnen achterhalen. Daar heeft de belastingdienst nu een oplossing voor met de zoekhulp betalingskenmerk.

Op de eigen website gaat de belastingdienst vooralsnog summier in op de storing: 'we werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak'.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X