Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Monsterverbond auto- en milieuclubs helpt Wiebes

Een monsterverbond van auto- en milieuclubs probeert de leaseplannen van staatssecretaris Wiebes (Financiën) bij te sturen. De VVD-bewindsman komt vandaag met nieuwe plannen voor de hoogte van de bijtelling. Of hij het stuur nog omgooit vanwege dit akkoord tussen gezworen vijanden, is de vraag.

VVD en PvdA hebben stevig onderhandeld over een nieuw voorstel van Wiebes dat ze wel kunnen steunen. Het totaal openbreken van het bereikte resultaat lijkt onhaalbaar. Al weet een ingewijde dat er bij de laatste onderhandelingen wel gekeken is naar de plannen van het monsterverbond, waarin de bijtellingscategorie van 18% vervalt.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X