Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Nieuwe envelop met informatie over digitale post

Post voor de inkomstenbelasting, toeslagen en de motorrijtuigenbelasting versturen we vanaf deze week in een nieuwe envelop. Op de envelop vindt u een tekstkader waarin we u oproepen uw account op MijnOverheid te activeren. Dan ontvangt u post van de Belastingdienst ook digitaal in uw Berichtenbox op MijnOverheid.

De Berichtenbox is uw persoonlijke brievenbus waarin u digitale post ontvangt van de overheid. Wilt u uw post van de Belastingdienst ook digitaal ontvangen? Op de witte of blauwe envelop ziet u hoe dit werkt: u gaat naar belastingdienst.nl/digitalepost voor meer informatie en het activeren van uw account. We versturen niet alle poststukken in de nieuwe envelop. De andere envelop, zonder tekstkader, blijven we ook gebruiken.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X