Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


CDA blokkeert hogere belastingen in nieuw stelsel

Het CDA zal in de Eerste Kamer een nieuw belastingstelsel in de weg zitten, als er lastenverzwaringen bij gepaard zijn. "De ideeën over lastenverhogingen zijn niet aanvaardbaar." Dat heeft CDA-Senator Elco Brinkman gezegd in het televisieprogramma WNL op Zondag. "We kunnen daar als CDA niet mee instemmen. Vermogen is om voor je kinderen te zorgen, of in je onderneming te steken. Je kunt niet zomaar zeggen: je bent rijk dus dat pakken we af", aldus Brinkman.

Het kabinet oriënteert zich op een nieuw belastingstelsel: het huidige zou te ingewikkeld zijn geworden. Partijen als PvdA en D66 willen dat in het nieuwe stelsel het vermogen zwaarder wordt belast, maar het CDA blijkt daar nu niet mee akkoord te gaan. De eventuele blokkade die het CDA zou veroorzaken zou voor problemen kunnen zorgen: de PvdA staat op groot verlies in de Eerste Kamer en heeft dus steun nodig om een meerderheid te verwerven.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X