Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Onterechte vraag in formulier aangifte inkomstenbelasting 2014 overledene

Moet u aangifte inkomstenbelasting 2014 doen voor een overledene? En hebt u daarvoor van ons een aangifteformulier ontvangen? (U herkent dit formulier aan de letter ‘F’ op de voorkant.) Dan hoeft u enkele vragen over de eigen woning niet in te vullen. Deze vragen zijn onterecht opgenomen in het aangifteformulier.

U hoeft de volgende vragen niet in te vullen:
  • ‘Datum aangaan schuld’ bij vraag 23f
  • ‘Datum geheel aflossen schuld’ bij vraag 23f
  • ‘Aandeel partner in de schuld’ bij vraag 23f
  • ‘Aandeel partner in de eigen woning’ bij vraag 23h
Indien van toepassing, vult u de overige deelvragen bij vraag 23f en 23h wel in.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X