Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Offshore-activa van Hochtief overgenomen door GeoSea

Het Duitse Hochtief, internationale bouwonderneming, verkoopt een aantal offshore-activa aan waterbouwer GeoSea, onderdeel van Deme. GeoSea, ervaren in de waterbouw, krijgt door deze overname één van de grootste hefvaartuigen binnen de waterbouwindustrie in handen. Daarnaast neemt GeoSea ook een aantal andere verplichtingen over (met betrekking tot activa en personeel), die geen noemenswaardige impact zullen hebben op de geconsolideerde balans van Deme.

Luc Vandenbulcke, Managing Director van GeoSea: "Zowel de marktvooruitzichten als ons orderboek nopen tot continue investeringen. Deze transactie is significant voor de verdere ontwikkeling van onze activiteiten in de Europese offshore windmarkt." De verkoop is gebonden aan enkele gebruikelijke voorwaarden, zoals het verkrijgen van de vereiste wettelijke goedkeuringen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X