Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Huurtoeslag voor 1,4 miljoen huishoudens

Meer dan 1,4 miljoen huishoudens hebben vorig jaar extra geld ontvangen om de huur te kunnen betalen. Ondertussen stijgen de kosten van de huurtoeslag steeds verder. Vorig jaar werd meer dan 2,4 miljard euro overgemaakt, in 2010 was dat nog geen 2,2 miljard. Dat meldt Minister Stef Blok (Wonen) in het jaarverslag huurtoeslag, meldt Metro.

De cijfers over 2012 en 2013 kunnen nog iets worden aangepast omdat de Belastingdienst twee jaar de tijd heeft om te bepalen of de subsidie terecht werd ontvangen. Desondanks tekent zich een duidelijk stijgende lijn af. In 2010 ontvingen 1,1 miljoen huishoudens nog huursubsidie. In 4 jaar tijd steeg vooral het aantal eenpersoonshuishoudens met financiële hulp hard, naar meer dan een half miljoen.

De forse groei van het aantal huurtoeslagen heeft volgens het ministerie vooral te maken met de stijgende werkloosheid die voor steeds meer mensen compensatie noodzakelijk maakt.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X