Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


"Nog even snel gebruik maken van het consulaat"

Nederlanders die in het buitenland wonen en hun paspoort willen verlengen, moeten in veel landen voortaan naar de ambassade, of terug naar Nederland. Tientallen consulaten over de hele wereld gaan dicht. Ook die in La Nucia, aan de Spaanse Costa Blanca. Behalve dat het een populaire bestemming is, wonen er ook nog eens duizenden Nederlanders in de regio, dus wordt er veel gebruik gemaakt van het consulaat.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X