Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Kabinet en oppositiepartijen akkoord over begroting 2015

Het kabinet en de bevriende oppositie zijn het in onderhandelingen woensdag eens geworden over de rijksbegroting voor volgend jaar. Dat heeft minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem bekendgemaakt na overleg op zijn departement, waarbij premier Mark Rutte, de fractievoorzitters en financieel specialisten van de bevriende oppositiepartijen D66, ChristenUnie en SGP en de financieel specialisten van de regeringspartijen VVD en PvdA aanwezig waren.

Dijsselbloem sprak van een ''voorzichtige begroting'' die rekening houdt met de beperkte ruimte die er is en ook met de onzekerheden op internationaal geopolitiek gebied. De koopkracht wordt voor mensen zo veel mogelijk ontzien en dat leidt volgens Dijsselbloem tot een evenwichtig koopkrachtbeeld met ''een plusje waar mogelijk''. Nederland is er economisch gezien nog niet, maar ''we gaan geleidelijk de goede kant op'', aldus Dijsselbloem.

Verlichting
In het begrotingsakkoord is afgesproken om ongeveer 1 miljard euro vrij te maken voor een verlichting van eerder afgesproken lastenverzwaringen. Dat leidt tot een gemiddelde koopkrachtstijging van 0,25 procent. Ook komt er al op korte termijn zo'n 900 miljoen euro voor noodhulp en opvang van vluchtelingen en asielzoekers. Defensie krijgt er structureel 100 miljoen euro bij.

Het kabinet sloot vorig jaar pas na Prinsjesdag een akkoord met de bevriende oppositie om zich verzekerd te weten van voldoende steun in de Eerste Kamer. Toen werd afgesproken om voortaan al vóór de begroting wordt samengesteld te onderhandelen. Dijsselbloem presenteert zijn miljoenennota op Prinsjesdag, 16 september.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X