Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Wat verandert er voor u in 2015?

De kabinetsplannen voor 2015, die op Prinsjesdag worden gepresenteerd, zijn bijna klaar. Vanmiddag wordt een akkoord verwacht. Hier een overzicht van de afspraken die tot nu toe bekend zijn.

- De zorgpremie gaat met zo'n 120 euro per jaar omhoog. Het kabinet gaat ervan uit dat het basispakket volgend jaar 1200 euro kost. Dat is een richtlijn. Het is aan de zorgverzekeraar zelf om de exacte prijs voor de klant te bepalen.

- Het eigen risico in de zorg gaat omhoog met zo'n 15 euro per jaar. Dit betekent een verhoging van 360 euro naar mogelijk 375 euro.

- Er komt 500 miljoen euro voor lastenverlichting. De eerste belastingschijf wordt verlaagd met 0,25 procent. Dat betekent dat over de eerste 19.649 euro minder belasting betaald wordt. Dat is vooral gunstig voor de lagere inkomens.

- Het kindgebonden budget stijgt met een onbekend bedrag.

- De koopkracht gaat gemiddeld met zo n 0,25 procent omhoog.

- Ouderen met een aanvullend pensioen gaan er mogelijk op achteruit als hun pensioenfonds door gebrek aan reserves de pensioenen niet laten meegroeien met de inflatie. Dat verschilt per pensioenfonds.

- De nullijn voor ambtenaren verdwijnt, zoals in het regeerakkoord al was afgesproken.

- Er komt eenmalig 500 miljoen euro voor noodhulp en opvang vluchtelingen in o.a. Irak en Syrië.

- Voor de opvang van asielzoekers komt eenmalig 375 miljoen euro extra.

- Defensie krijgt er structureel tussen de 50 en 100 miljoen euro bij.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X