Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Euro naar laagste niveau sinds eind 2013

De waarde van de euro ten opzichte van de dollar is woensdagochtend gedaald tot het laagste niveau sinds november vorig jaar. Valutahandelaren verleggen hun blik wat meer naar de Verenigde Staten, waar de rente door het aanhoudende economische herstel mogelijk eerder dan verwacht zal worden verhoogd. De euro zakte in de ochtendhandel tot 1,3349 dollar en bereikte daarmee het laagste niveau sinds 11 november. De waarde van de Europese munt loopt al sinds mei van dit jaar geleidelijk terug. In die maand werd nog een piek van bijna 1,40 dollar bereikt.

De goedkopere euro kan de bijzonder lage inflatie in de eurozone enigszins stimuleren, aangezien goederen die in dollars worden afgerekend duurder worden. Tegelijkertijd worden producten uit de eurolanden aantrekkelijker op buitenlandse markten, waardoor de export kan stijgen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X