Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Petrobras lijdt miljarden schade zonder SBM Offshore

De winst van Braziliaanse oliegigant Petrobras zou in de komende jaren miljarden lager uitvallen als het bedrijf geen zaken meer mag doen met SBM Offshore. Dat heeft Petrobras laten weten in een verklaring aan toezichthouders, zo meldden verscheidene Braziliaanse media deze week. De onderneming zou tussen 2014 en 2015 circa 15 miljard dollar, zo'n 11 miljard euro, mislopen als het lopende contracten met SBM zou moeten verbreken.

De berekening is gebaseerd op een schatting van de hoeveelheid olie en gas die Petrobras de komende jaren niet naar boven kan pompen, als het de drijvende boorplatforms van SBM niet meer mag gebruiken.

Onderzoek
In Brazilië loopt een onderzoek naar mogelijke fraude bij SBM Offshore. Het Nederlandse bedrijf maakte begin dit jaar bekend zelf betrokkenheid bij corrupte verkooppraktijken in Brazilië te onderzoeken. SBM liet later weten geen aanwijzingen hiervoor te hebben gevonden, maar de Braziliaanse autoriteiten vervolgden hun onderzoek en dreigden zelfs met een boycot.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X