Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Dockwise Vanguard voor het eerst in Rotterdamse haven

De Dockwise Vanguard is dinsdagochtend voor het eerst in Rotterdam aangekomen. Het grootste halfafzinkbare schip ter wereld ligt momenteel aan paal 90 in het binnenmeer van de Maasvlakte 2. Zaterdag wordt het vaartuig verhaald naar de Wilhelminapier.

De Dockwise Vanguard is het grootste halfafzinkbare schip ter wereld en is als zodanig uniek gepositioneerd voor het droog en veilig vervoeren van extreem zware ladingen. Het schip is oorspronkelijk ontworpen voor het transporteren van olie- en gasplatforms op zee, maar kan ook andere vaartuigen vervoeren en gebruikt worden als droogdokfaciliteit op zee. De Dockwise Vanguard heeft een open en platte achtersteven en een dek zonder boeg, zodat het in staat is om ladingen te vervoeren die langer en breder zijn dan het dekoppervlak van 275 bij 70 meter. Wanneer de ballasttanks met water worden gevuld, zinkt het dek van het schip af tot onder de waterspiegel zodat ladingen met een grote diepgang kunnen worden geladen.

Costa Concordia
Dockwise, een dochteronderneming van Boskalis, zou de Vanguard gaan gebruiken voor het afvoeren van het wrak van de Costa Concordia dat tot voor kort voor het Italiaanse eiland Giglio lag. Hiertoe zou het wrak op de Dockwise Vanguard worden geladen. Het contract werd toegekend door Costa Crociere S.p.A. Uiteindelijk besloot de opdrachtgever het wrak van de Costa Concordiaop een andere manier te bergen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X