Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Fiscus krijgt "foutenhoekje"

De Belastingdienst krijgt een apart hoekje op de website waar fouten worden gemeld. Staatssecretaris Wiebes zei in de Tweede Kamer dat de Belastingdienst in alle openheid over fouten communiceert en niets "onder de motorkap houdt."

Gisteren bleek dat er deze maand weer iets mis is gegaan met de uitbetaling van de zorgtoeslag. Wiebes benadrukte dat fouten moeten worden hersteld en dat mensen die er hinder van ondervinden moeten worden geholpen.

Ongerust
Maar hij stelde ook dat de fouten niet moeten worden opgeblazen. Volgens hem moeten mensen niet nodeloos ongerust worden gemaakt en moeten we ook niet suggereren dat het in zo'n grote organisatie zonder fouten kan. "Iedere ochtend komen er treinen niet op tijd, maar dat is geen reden om te zeggen dat ons spoorsysteem niet deugt. Het is niet iets exceptioneel."

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X