Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Erfenissen steeds belangrijker voor goede doel

Erfenissen worden steeds belangrijker voor goede doelen. Hoewel het geld uit donaties in 2013 afnam, groeide dankzij nalatenschappen de totale inkomsten van veertig grote goede doelen met 1,8 procent. Dat meldt de Volkskrant dinsdag op basis van eigen onderzoek.

De inkomsten uit erfenissen die filantropische instellingen ontvangen zijn de laatste tien jaar flink aan het stijgen. Nu maken ze ongeveer een kwart uit van de opbrengst. Verder is 60 procent van het geld afkomstig van donateurs en de rest komt van de verkoop van artikelen of speciale sportacties.

KWF Kankerbestrijding kreeg veruit het hoogste bedrag uit erfenissen binnen: bijna 39 miljoen euro. Het Leger des Heils volgt met 20 miljoen euro, De Zonnebloem staat met bijna 15 miljoen euro op de derde plaats van populairste filantropische instellingen om geld aan na te laten. Sinds 2006 is een erfenis aan een goed doel volledig belastingvrij. Momenteel gaat er bij 3,7 procent van de nalatenschappen iets naar het goede doel.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X