Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


EU: Nederlandse belasting op arbeid moet omlaag

De EU opent de aanval op de hoge belasting op arbeid, die de groei van de economie en de werkgelegenheid in de weg staat. De ministers van Financiën van de eurozone vinden dat de eurolanden meer moeten doen om de belasting op arbeid om laag te brengen. Om toch genoeg geld in het laatje te krijgen, moeten de landen de belasting op arbeid vervangen door belasting op consumptiegoederen of door milieubelasting. Zulke belastingen staan groei en werkgelegenheid veel minder in de weg.

Nederland
Volgens de ministers moeten 11 eurolanden extra hun best doen de belasting op arbeid omlaag te brengen, te weten Oostenrijk, België, Estland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Letland,Luxemburg, Portugal, Spanje en Nederland. Veel van deze landen zijn er al mee bezig, zoals Nederland. Staatssecretaris Wiebes (Financiën) gaf gisteren een uiteenzetting aan zijn collega’s over hoe ons land het probleem aanpakt. Het is de bedoeling dat de eurolanden van elkaars aanpak van het probleem leren en die zelf ook gaan toepassen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X