Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingdienst loert op winst WK-pooltje

Bedrijven die grote voetbalpools organiseren, moeten oppassen. De Belastingdienst ziet die als kansspelen, dus moet er over prijzen van 454 euro of meer belasting worden betaald. Dat meldt De Telegraaf. Zodra dat bedrag wordt gewonnen, moeten werkgevers aangifte doen en 29 procent belasting betalen. Werkgevers zijn verantwoordelijk, ook al organiseren niet zij maar werknemers de pool.

Als het bedrag niet binnen een maand na winst op de rekening van de fiscus staat, riskeert de winnaar een naheffingsaanslag met een boete van maximaal 50 procent. Maar dat gebeurt alleen in uitzonderlijke gevallen waarbij mensen 'de boel opzettelijk aan het flessen zijn', aldus een woordvoerder van de Belastingdienst. Voor WK-pools zet de fiscus in ieder geval geen eigen taskforce in, aldus de woordvoerder.Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X