Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Truckchauffeur ontvangt noodroproep van zee

Het Kustwachtcentrum in Den Helder tast in het duister over de herkomst van een noodoproep via een ‘27MC-bakkie'. Volgens de Kustwacht ontving een vrachtwagenchauffeur woensdag 11 juni op zijn 27MC-bakkie een noodoproep: ‘mayday mayday to everyone, we are sinking mayday mayday'. De chauffeur had een kort gesprek met de melder, waarbij deze aangaf dat de opvarenden het schip gingen verlaten.

De chauffeur alarmeerde vervolgens het Kustwachtcentrum, die het Kustwachtvliegtuig en twee helikopters de lucht in stuurde. Op zee hebben de reddingboot van de KNRM IJmuiden, het Kustwachtvaartuig Zeearend en loodsboot Draco en Pioneer gezocht. Tevens heeft het Haven Operatie Centrum in IJmuiden de scheepvaart voor IJmuiden gevraagd oplettend te zijn. Na 3,5 uur zoeken, waarbij een groot gebied voor IJmuiden is afgezocht en niets is aangetroffen, is de zoekactie afgeblazen.

Het is de tweede keer dat melding werd gedaan via de 27MC. Enkele weken geleden gebeurde het ook, toen bleek het om een grappenmaker te gaan. ‘Als op wat voor manier dan ook een melding binnenkomt dat iemand op zee in nood is, dan zal de Kustwacht deze serieus nemen. Helaas zijn er mensen die hier misbruik van maken. Het lijkt erop dat er nu weer iemand is bezig geweest die voldoening haalt uit het feit dat de reddingsdiensten urenlang voor niets aan het zoeken zijn.'

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X