Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Nederland is van het strafbankje

Nederland is van het strafbankje in Brussel en krijgt minder streng toezicht op zijn financiën. Dat heeft de Europese Commissie vrijdag bekendgemaakt. De stap zat in de pijplijn. Met Nederland zijn nog vijf landen van de Europese Unie uit de zogeheten “excessieve tekortprocedure” ontslagen: België, Denemarken, Oostenrijk en Slowakije. Ambtenaren van de Europese Commissie zullen minder vaak en strikt toezien op de Nederlandse begroting en bovendien hoeft minister van Financiën Dijsselbloem zijn plannen minder aan de commissie voor te leggen.

Nederland kwam eind 2009 op het strafbankje terecht. Door de financiële crisis schoot het begrotingstekort van ongeveer nul % naar5%, ver boven de toegestane 3%. In maart stond het begrotingstekort op 2,5% van het bbp. Brussel verwacht dat het Nederlandse tekort volgend jaar bovendien verder zakt tot 1,8%, daarmee is de overheidsbegroting structureel 'gezond'.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X