Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Online ouderlijk gezag aanvragen: snel en eenvoudig

Het aanvragen van gezamenlijk ouderlijk gezag is nog maar een kleine moeite nu het ook online kan. Eerder moesten ouders die niet gehuwd zijn, een geboorteakte opvragen bij de gemeente, en dat samen met een kopie van hun identiteitsbewijzen opsturen naar de rechtbank. Nu de aanvraag online kan, gaat het niet alleen sneller en eenvoudiger, maar het is ook goedkoper. Er hoeft geen lege meer te worden betaald. Onderstaand filmpje laat zien hoe makkelijk het is.

Digitaal
De rechtspraak maakt het in toenemende mate mogelijk online zaken te doen. Over een jaar of vijf zullen alle papieren dossiers hebben plaatsgemaakt voor digitale dossiers, en is procederen vanaf papier dan alleen nog mogelijk voor burgers die geen advocaat of gemachtigde in de arm hebben genomen. Voor de overige partijen geldt dat digitaal procederen verplicht is.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X