Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Ook Buma tegen hogere lasten op vermogen

Na de VVD keert ook het CDA zich tegen hogere belastingen op vermogen. CDA-leider Sybrand Buma zei bij WNL op Zondag dat de overheid juist minder moet uitgeven om lagere lasten op arbeid mogelijk te maken. Dat moet niet betaald worden door hogere lasten op vermogen. Die belasting hoeft wat Buma betreft overigens ook niet omlaag. ''Veel vermogen zit in het buitenland, in pensioenen of in huizen. Dat hebben mensen in een leven bij elkaar verzameld, dat moet je niet beginnen af te pakken'', aldus Buma.

Boek
De kwestie is actueel na een boek van de Franse econoom Thomas Piketty waaruit blijkt dat de vermogenden in de wereld steeds rijker worden omdat hun vermogen sneller stijgt dan de economische groei. Zaterdag keerde de VVD zich fel tegen een mogelijke belastingverhoging op vermogen.

Volgens Buma is het kabinet nu al bezig geld te ''verjubelen'' dat nog niet verdiend is. Hij doelde op een reservering van 600 miljoen euro die in elk geval gedeeltelijk nodig is voor een verplichte hogere bijdrage aan de Europese Unie en ook ingezet zal worden om aan wensen van de bevriende oppositiepartijen tegemoet te komen. Mogelijk wordt het ook ingezet om de uitgaven voor ontwikkelingssamenwerking te verhogen. Buma is daar tegen. Hij wil de positie van ontwikkelingslanden versterken door meer handel met ze te voeren.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X