Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Mislukt ICT-project kost Belastingdienst 203 miljoen

De Belastingdienst heeft 203 miljoen euro besteed aan een mislukt automatiseringsproject. De dienst besloot pas begin dit jaar met de ontwikkeling van het computersysteem EPTM te stoppen, hoewel het project al jaren met grote problemen kampte. Dat meldt NRC Handelsblad op basis van interne documenten van de Belastingdienst.

De ambtelijke top van de dienst overwoog in 2009 al met het project te stoppen. De bouw van het systeem was het op drie na grootste automatiseringsproject van het Rijk in de afgelopen 10 jaar. Het innen van alle belastingen en het uitbetalen van alle toeslagen, voorschotten en verrekeningen zou via dit systeem moeten lopen.

Sinds het begin van het project in 2005 bestonden zorgen over de technische haalbaarheid. EPTM wordt wel gebruikt, maar volgens bronnen voor nog geen 1 procent van de transacties.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X