Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Douane vindt dossiers belastingontduikers

De Duitse douane heeft een grote slag geslagen in de zoektocht naar belastingontduikers en zwartspaarders. In de haven van Hamburg zijn twee containers onderschept met daarin duizenden dossiers van Duitsers die er geheime rekeningen in het buitenland op na zouden houden, meldden Duitse media zaterdag.

In de containers zaten meer dan 1000 dozen met daarin 14.000 dossiers waarvan een deel betrekking had op Duitse belastingontduikers. De lading was onderweg van een vestiging van Coutts Bank op de Kaaimaneilanden naar het Zwitserse Genève. Het is de eerste keer sinds de Duitse belastingdienst cd-roms met namen van zwartspaarders kocht die waren gestolen bij een Zwitserse bank, dat er zoveel informatie in het land is opgedoken over buitenlandse rekeningen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X