Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Rechtbank: Geen parkeerboete bijverkeerd invoeren kenteken

Parkeerders die hun kenteken verkeerd hebben ingevoerd in de parkeerautomaat, maar wel kunnen bewijzen dat zij betaald hebben, mogen niet door de gemeente worden beboet. Dat heeft de bestuursrechter vorige maand geoordeeld.

Een parkerende vrouw die netjes had betaald, maar niet het volledige kenteken had ingevoerd, vocht haar boete met succes aan. Volgens de Algemene wet op de rijksbelastingen kan een boete alleen worden opgelegd als er niet is betaald voor het parkeren, aldus de rechtbank. Het standpunt van de gemeente dat parkeren zonder juiste invoering van het kenteken betekent dat er sprake is van parkeren zonder dat er is betaald, is in strijd met de wet.

Het oordeel van de rechter staat ook haaks op de beweringen van Cition. Op de website van de parkeerbeheerder staat namelijk dat bij het verkeerd invoeren van het kenteken er niet aan de betalingsverplichting is voldaan. Bezwaar maken zou volgens Cition maar soms kans van slagen hebben. Als de parkeerder bij het krijgen van de boete kan bewijzen dat hij wel heeft betaald, kan er geen boete worden opgelegd, aldus de rechtbank.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X